lördag 20 juni 2009

Vardagslivet åter igång...

Hej Alla goa och glada!!
Sitter nu på jobbet igen efter en helg i skogen, LillaC´s mamma och sambo har en mysig stuga strax utan för Karlsborg..skövde...ja ni e med, upp i landet en bit så har ni hamnat rätt! fast kör inte efter Gps för då kommer man fel..HIHIi...(litet internt skämt)
Det va så det började...vi körde fel, och alla som har egna män hemma vet väl hur den manliga könet fungerar..-Nej jag har inte kört fel, det va GPS.n!! Jag tänker aldrig erkänn att jag gjort fel och framför allt inte ringa till någon som vet. Nä vi yr runt en stund för vem har bråttom!!
Nu ska jag sluta att vara elak..så illa var det inte men ...män är män!!
Vi har haft det väldigt mysig i stugan och jag är otroligt glad att det inte kom så mycket regn utan bara lite stänk då och då!! för om det hade regnat hade våran vistelse i skogen varit ganska så jobbig. Tänk 4 barn och 4 vuxna på en yta som inte är så jättestor.. Men vädergudarna va med oss så nu har vi haft vildmark liv och Gustav trivdes som fisken. Vi har åkt fyrhjuling, täljt trägubbar, skjutit med hagelbössa, fiskat, spelat kort.mm..Min lilla man hade säkerligen kunnat flytta dit, helst igår!! Men jag..nä!! Vem vill bo så långt ifrån allt?? Mörk är det oxå, Jag stod ute och rökte när knäppe tankarna kom smygande om gamla skräckis filmer där alla dör en efter en!!! Fick fimpat ganska fort=))
På midsommarafton åt vi en härlig lunch ute i solen..viss tveksamhet va det ang vädret ska vi vara..inne/ute.. sol/regn!! Men som tur va vann solen och vi satt ute!! Gustav och pappaM skålade och sjöng och barnen kommenterade.-Vad va det för sång, den har jag aldrig hört tidigare! Papporna svarar- Sjung inte den på dagis lilla vänner!!
När den lyckade sol lunchen va över satte vi oss i bilarna för att åka till dagens huvud attraktion, midsommarfirande. Eftersom det va kvinnor bakom ratten kom vi rätt med en gång!! Vi åkte till en liten håla som heter Forsvik och man kan säga att när vi 8 personer kom ökade deltagandet runt stången med 50% så då kan ni ju förstå hur många som bodde i den lilla hålan!! Fast jag måste säga att den låg så idylliskt vid götakanal. Vi tittade på slussarna och idag när vi åkte hem stannade vi igen och såg hur den gigantiska kanalbåten Willhelm Tell åkte neråt och iväg. Rätt fräckt att se!! folk stod på kajen och sjöng med sina små paraplyer...(pärleporten!! dåligt låt val)
Nu är vi som sagt hemma igen och det är både skönt och lite tråkigt!! Allt man längtar efter är över så fort...tjooff så har ytterligare 3 dgr försvunnit och midsommar är slut igen.
Nu får jag nog krypa ner i sängen...är inte så trött men det kanske finns nått på tv!! Fick just ett gulligt mess av mannen min....ååå va jag älskar han!! vill hem nu och snuffa på hela min familj!! tänk vad mysigt med en stor härlig säng där man kan ligga allihopa....undra om jag inte ska fylla hela mitt nya sovrum sen när det är klart med madrasser!! de va en tanke det..
God natt alla...

Inga kommentarer: