torsdag 5 augusti 2010

Så mamma... Bättre

Jaha..efter önskemål har jag gjort en liten förändring på layouten, har tyvärr inga bilder att lägga till eftersom att jag inte är hemma!

Ja sen sist, va har hänt egentligen Jo hemma börjar de se riktigt trevligt ut, Gustav har ägnat sin sista semestervecka till att fixa med panelen, teglet, hängrännor osv osv..
Inne har vi möblerat om, de stora bruna skåpet är målat vitt, precis som väggarna. Jag har köpt ett jättefint tyg på Indiska som skall hängas upp som gardiner, sen hade dom även bordstabbletter i fina färger... Ska lägga upp bilder sen när tapeten är uppe oxå.
( hoppas Gustav fixar det nu när jag jobbar, fast de är väl att hoppas förmycket )...... Ja, han va tvungen att ta bort den gamla tapeten först..så imorgon ska vi nog göra det!! Spännande!!

På Lördag bär det av till Varberg för en lite Me&i kick-off och uppvisning av den nya kollektionen....Så roligt!! Hoppas de är mycket snygg!!

Sen har jag fått antagningsbeskedet nr 2 idag, jag kom inte in. reserv 35 är jag i Trollhättan, inte bra..så de är nara till att söka igen. Ska läsa till Usk under tiden (undersköterska) de är ju altid nått..me den utbildningen kan jag ju få jobb på Åsa sjukhem eller nått. Sen finns de ju en KY i Båstad för Usk, där man specialiserar sig, där ska jag läsa -För barn & nyfödda!! då kanske jag hamnar på förlossningen ändå!!

Va kan jag mer säga/ skriva... Jo, igår va lillaC med familj ner på middag!! Barnen lekte och hade kul, som vanligt. Vi drack, pratade och hade det jätte trivsam för första gången denna sommaren, typ..När plötsligt min lilla djurrädda Fisunge kommer springande..- (hysteriskt) EN MYGGA. DEN SITTER PÅ MIG, DEN BET MIG DE ÄR EN GETING...WIIII.. Typ så lät de!
Jag så nått på hennes byxa, försökte vifta bort den flera gånger, medans vi småskrattade åt hennes fjompiga betende. Då börjar Hugo oxå att skrika..Han hade en i huvudet, in med barnen i köket, av med kläderna och mycket riktigt hade dom blivit stungna utav Jordegetingar som bodde på våra " fina naturtomt"..Lite salva,alvedon & plåster senare blev det lite bättre, Nea ska inte gåut fören det är snö ute...Hugo va väldigt nöjd när Gustav berätta att han dödat dom!!
Så blev den harmoniska kvällen till ett riktigt holabadola..

Nä nu ska la jag ...se lite på ´datorn, ett avsnitt av Simon & Tomas är ju aldrig fel!!
Hej hopp.

1 kommentar:

Monica sa...

Roligt med ny bild, mycket bättre.
Fick ni upp den nya tapeten?

Pok
Mamma